Nowości
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja TG.07. Część 1. Podręcznik (S)
79,28
PLN
Cena rynkowa: 79.60 PLN
Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja HGT.02. Część 2. Podręcznik (S)
79,28
PLN
Cena rynkowa: 79.60 PLN
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Cz. 2. Podstawy technologii żywności. Podręcznik (S)
66,53
PLN
Cena rynkowa: 66.80 PLN
Pracownia obsługi klientów. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 (S)
73,21
PLN
Cena rynkowa: 73.50 PLN
Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń część 2. Kwalifikacja T.6 (S)
68,12
PLN
Cena rynkowa: 68.40 PLN
Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja T.6 (S)
69,61
PLN
Cena rynkowa: 69.90 PLN
Obsługa kelnerska Podręcznik.Część 2. Kwalifikacja T.9. Ławniczak, Szjna. 2015. WsiP. (S)
69,61
PLN
Cena rynkowa: 69.90 PLN
Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II podręcznik cz.2
64,54
PLN
Cena rynkowa: 64.80 PLN
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 Technologia gastronomiczna podręcznik wyd. 2013 (S)
80,58
PLN
Cena rynkowa: 80.90 PLN
Pracownia organizacji żywienia. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 (S)
71,62
PLN
Cena rynkowa: 71.90 PLN
Organizacja produkcji gastronomicznej podręcznik do nauki zawodu wyd. 2013 (S)
81,67
PLN
Cena rynkowa: 82.01 PLN
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem HGT.02 Szkoła ponadpodstawowa. Podręcznik część 2
78,68
PLN
Cena rynkowa: 79.00 PLN
Podstawy gastronomii i technologii żywności Technik żywienia i usług gastronomicznych (S)
66,53
PLN
Cena rynkowa: 66.80 PLN
Obsługa klientów w gastronomii zeszyt ćwiczeń - Technik żywienia i usług gastronomicznych (S)
68,12
PLN
Cena rynkowa: 68.40 PLN