Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788381039666
Waga produktu: 0.39 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: pascal
Gotuj zdrowo i pysznie według zasad mikroodżywiania! Mikroodżywianie to nauka wykazująca związki pomiędzy stanem zdrowia człowieka a niedoborami komórkowymi wynikającymi z tego, jak się odżywiamy. Co jeść, żeby dostarczać sobie wszystkich makro- i mikroelementów, witamin, minerałów, kwasów tłuszczowych? Nie ma dnia, by Marta Mieloszyk-Pawelec, ekspertka mikroodżywiania, nie słyszała tego pytania w gabinecie. Odpowiada na nie wraz z dr Olgą Mizerą, dietetyczką. Dwie specjalistki, a przy tym dziewczyny, które cieszą się życiem. I kochają jeść. Z książki dowiesz się: • jak wprowadzić w życie zasady mikroodżywiania, • co to jest chronobiologia, • gdzie szukać dobrych kwasów tłuszczowych, • co jest najlepszym źródłem błonnika, • jakie produkty zawierają wysokiej jakości białko. Czas, by twój organizm zaczął działać w pełni swoich możliwości! Naucz się zestawiać posiłki i jeść produkty zawierające wszystkie składniki odżywcze. Pomogą ci w tym proste, sezonowe przepisy i jadłospisy na każdy dzień. Zobacz, jak zdrowe może być jedzenie. I jak pyszne może być to, co zdrowe.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Mieloszyk-Pawelec Marta,Mizera Olga

  • Rok wydania: 

    2022

  • Objętość: 

    304

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    14.4x20.8cm

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • ISBN: 

    9788381039666

Polecamy także