Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788378565536
Waga produktu: 0.305 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: poligraf
Trądzik, trudna do leczenia nadwaga, bóle głowy, ciągłe katary i zapalenia zatok, reumatyzm, problemy skórne, astma, zespół przewlekłego zmęczenia. Jeżeli niepokoją cię którekolwiek z tych objawów, to warto rozważyć wpływ pokarmów na ich powstawanie. Może okazać się, że twój układ odpornościowy traktuje jako wroga niektóre składniki pokarmowe, doprowadzając w ten sposób do reakcji alergicznych różnego typu. W szczególności wiele osób uzyskuje dodatni wynik w testach alergicznych na mleko, jaja i gluten (lub pszenicę).

W książce znajdziesz między innymi informacje:
• Jakich produktów unikać na diecie bez mleka i bez glutenu.
• Dlaczego bakterie jelitowe są bardzo ważne dla naszego zdrowia.
• Skąd czerpać wapń, jeżeli źle tolerujemy mleko.
• Co jeść, żeby długo zachować młodość, witalność i dobre samopoczucie.
A oprócz tego przepisy na dania bez mleka i bez glutenu.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Kuligowska-Dudek Barbara

  • Rok wydania: 

    2020

  • Objętość: 

    248

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    14.6x20.3

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • ISBN: 

    9788378565536

Polecamy także