Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788381320443
Waga produktu: 0.86 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 11.99 PLN
Wydawnictwo: zwierciadło
Jak wspomóc ciało i umysł, aby jak najdłużej cieszyć się zdrowiem i szczęściem?
Depresja jest jedną z najczęściej występujących chorób na świecie. Według statystyk WHO w 2017 r. na świecie cierpiało na nią około 350 mln osób. Polskie statystyki mówią o 1,5 mln osób.
Jak w naturalny sposób możemy zapobiegać depresji, jak wspomagać organizm w czasie choroby? Na te pytania odpowiadają Karolina i Maciej Szaciłło, autorzy książki.
Korzystając z najstarszego systemu medycznego ajurwedy oraz współczesnej dietetyki, autorzy radzą w jaki sposób przeciwdziałać depresji, jak podnieść życiową energię oraz jak odróżnić depresję od okresowego spadku nastroju.
W książce Depresja. Jedzenie, które leczy znajdziesz m.in.:
80 przepisów na główne posiłki i przekąski, a także kiszonki, mieszanki przypraw, naturalne suplementy oraz napoje podnoszące poziom energii książkę uzupełniają przykłady technik oddechowych, medytacji oraz zabiegów olejowych. Karolina i Maciej Szaciłło.
Eksperci od zdrowego żywienia oraz ekologicznego trybu życia. Wspólnie prowadzą szkolenia oraz warsztaty zdrowego odżywania, a także medytacji. Są autorami popularnych poradników dietetycznych, m.in. Jedzenie, które leczy, Zdrowa tarczyca, Dieta Raw Food (wszystkie pozycje wydane przez Wydawnictwo Zwierciadło).

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Szaciłło Karolina, Szaciłło Maciej

  • Rok wydania: 

    2023

  • Wydanie: 

    1

  • Objętość: 

    272

  • Oprawa: 

    Twarda

  • Format: 

    29.6x15.2

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • ISBN: 

    9788381320443

Polecamy także