Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788383875347
Waga produktu: 1.100 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 13.99 PLN
Wydawnictwo: buchmann
Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Hamelman Jeffrey

  • Format: 

    17.0x23.2cm

  • ISBN: 

    9788383875347

  • Objętość: 

    480

  • Oprawa: 

    Twarda

  • Rok wydania: 

    2025

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

Polecamy także