Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788328051317
Waga produktu: 0.326 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: buchmann
Konserwuje żywność, ułatwia jej strawienie, stanowi źródło witamin, wspomaga metabolizm i utrzymuje równowagę organizmu – kiszenie, fermentowanie i solenie.
Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z kumkwatów.
Fermentacji możemy poddać niemal wszystkie warzywa i owoce, warto więc poznać najciekawsze receptury na zachowanie ich wartości odżywczych i witamin. Kiszonki to bogactwo kultury bakterii, probiotyków, które łagodzą alergie i nietolerancje pokarmowe, zmniejszają nawet ryzyko występowania nowotworów.

Szczegóły produktu

  • ISBN: 

    9788328051317

  • Rok wydania: 

    2018

  • Wydanie: 

    1

  • Objętość: 

    160

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    14.1x19.9

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

Polecamy także