Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788381512039
Waga produktu: 0.534 kg
Realizacja zamówienia: 3 dni
Wysyłka od: 8.99 PLN
Wydawnictwo: RM
Jagody goi, nasiona chia, amarantus, sok noni – brzmi egzotycznie, prawda? Natka pietruszki, cebula, czereśnie, jeżyny – brzmi wyjątkowo… swojsko. Wszystkie wymienione produkty zalicza się do superfoods, czyli tak zwanej superżywności, którą stanowią artykuły o wyjątkowym bogactwie dobroczynnych składników odżywczych.
Mało kto wie, że jagody goi z powodzeniem można zastąpić żurawiną, a nasiona chia siemieniem lnianym. W polskich sadach, na polach i w ogrodach jest pełno produktów, które mogą konkurować z zagranicznymi superfoods.
Dzięki tej książce dowiesz się, jak wzbogacać swoją dietę o cenne składniki, korzystając z łatwo dostępnych, sezonowych, krajowych produktów, w tym warzyw, owoców, ziół, zbóż, orzechów i nasion. Poznasz wartość odżywczą poszczególnych superfoods i ich prozdrowotne składniki. Zdobędziesz wiedzę, w jakich stanach i chorobach pomagają.
Ciesz się bogactwem superfoods przez cztery pory roku!

Szczegóły produktu

  • ISBN: 

    9788381512039

  • Autor: 

    Lewandowska Agata

  • Rok wydania: 

    2021

  • Wydanie: 

    1

  • Objętość: 

    224

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    16.5x23.5cm

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

Polecamy także