Wczytuję dane...
Kod EAN: 9788379931620
Waga produktu: 0.645 kg
Wysyłka: Wysyłka gratis!
Wydawnictwo: REA
Jabłko jest bardzo polskim owocem,
który znakomicie nadaje się do różnorodnych kulinarnych eksperymentów. Pasuje do wielu dań zarówno tych mięsnych, jak i niezwykle lubianych ciast oraz deserów. Wiele odmian od tych bardzo słodkich poprzez soczyste, aż do kwaskowych nadaje potrawom wyjątkowy smak. Skoro mamy już jabłka w kuchni,
to koniecznie musi być kaczka nadziewana,
schab pieczony czy cała gama sosów i napojów. W książce znajdziemy także przepisy na smalczyk z jabłkiem, duszone warzywa z jabłkiem, jak i zyskujący popularność cydr. Ponad 100 pomysłów na to jak wykorzystać jabłka w kuchni!

Szczegóły produktu

  • Autor: 

    Tołłoczko Joanna

  • Rok wydania: 

    2016

  • Objętość: 

    176

  • Oprawa: 

    Miękka ze skrzydełkami

  • Format: 

    19.5x26.4

  • Tematyka: 

    Kuchnia Diety

  • ISBN: 

    9788379931620